Hoezo Angus?

portretNou gewoon, Angus. Al ben ik in de verste verte geen Schotse Hooglander, maar een Nederlandse vrouw, die af en toe de neiging bekruipt om gedachten, belevenissen of zo maar wat uit te schrijven. Gewoon, voor de lol, of omdat ik het kwijt moet, of omdat ik zo een verhaal maar één keer hoef te vertellen in plaats van telkens weer. En omdat ik graag schrijf, natuurlijk.

De naam Angus is voor mij trouwens niet afkomstig uit Schotland, maar uit Ierland. Met de collega’s op bezoek bij Jameson’s whiskeystokerij in Dublin kreeg ik het voorrecht om mijzelf ‘certified whiskey taster’ te mogen noemen, maar het certificaat werd abusievelijk op naam gesteld van Angus, in plaats van Agnes, zoals ik in het echt heet. De naam Angus is blijven kleven, en the rest is history.

Er zal in deze blog wel eens vaker wat Engels vallen; dat is onvermijdelijk met een bloggende dochter die in het Engels schrijft – en hoe. Zij is ook degene die mij heeft geholpen deze blog op te zetten, en die de foto hierboven heeft uitgekozen, omdat zij hem zo leuk vindt. De foto is gemaakt in Istanbul, prachtige stad die ik in september (te) kort bezocht heb.

One thought on “Hoezo Angus?

  1. Pingback: Piek-ervaring: ballonvaart | Chez Angus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s